Boothroyd Academy Refurbishment

Boothroyd Academy Interior

Re-fit, build, and installation with Bespoke Storage

The brief – To change the existing staff administration area and the uninviting and unwelcoming front entrance of the school, which included a closed off area and screen, to an open, warm inviting area which would help to improve communication and provide an area for storage. To also take the rather drab and dull hallway and make this an interactive area, with resources where children could learn, communicate and explore.

Our approach – Working collaboratively with the team at Boothroyd to identify their needs and requirements, the team at Geckops provided a full service right through from design, through to the re-fit, build and installation. Project managing everything to avoid minimal disruption to the school.

The result – A truly transformed reception area and hallway with bespoke storage, including lockable sliding doors and systems, teaching pods with an innovative circular design to house books and resources, interactive areas and some inspirational graphics to bring the area to life!

Photos

[+] Click to expand